Crazy Playhouse

4.937,00 kr inkl. moms
SKU
830_140
På lager
Det er det mest skøre og sjove legehus træ og det vokser i takt med dit barn!
Lokale butikker
More Information
SKU830_140
Vægt (kg)154
Maksimum antal børn er4
Bredde (cm)182
Højde (cm)187
Længde (cm)236
Kompatibel medWavy Star XXL
Antal platforme1
Ståhøjde188 cm
AdvarslerKun til privat brug.
Kun til udendørs brug.
Maksimum brugervægt er 50 Kg.
Ikke egnet til børn under 3 år.
Velegnet til børn fra 3 til 10 år.
Montagezeit 2 Personer (Stunden)6
Garanti10 År
Testet om sikkerhed og kvalitetDEKRA
BrugsanvisningCrazy Playhouse (PDF)
træStolper ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brædder ca. 1,5 x 9,5 cm
Start med det lave legehus træ, som er ideelt for børn, som bare kan gå lige ud i haven og hvor de store legetøj stadig er uegende. Efter et par år kan du placere det samme legehus træ på legehuset med rutchebane (Playhouse Frame CXL) og udvide legen med løb, klatre, rutche osv i takt med at børnene bliver ældre. Havelegehuset omfatter en kridttavle, hjørnepuder og låger i friske farver med specieltdesignede hjørnebeslag i legehus træ for ekstra sikkerhed for små hænder ved åbning og lukning. Det er det vi kalder "Grow with me"!

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Læs mere om montage
Write Your Own Review
Du gennemgår:Crazy Playhouse
Din bedømmelse
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.