Crazy Playhouse

5.828,00 kr
SKU
830_140
På lager
Det er det mest skøre og sjove legehus træ og det vokser i takt med dit barn!
Funktioner
Bredde (cm)182
Længde (cm)236
Højde (cm)187
Testet om sikkerhed og kvalitetDEKRA
TimberStolper ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brædder ca. 1,5 x 9,5 cm
Maksimum antal børn er4
AlderVelegnet til børn fra 3 til 10 år. (max. 50 kg)
Montagezeit 2 Personen (Stunden)6
Størrelse platform ca.1.8 m²
Garanti2 År
BrugsanvisningCrazy Playhouse
Start med det lave legehus træ, som er ideelt for børn, som bare kan gå lige ud i haven og hvor de store legetøj stadig er uegende. Efter et par år kan du placere det samme legehus træ på legehuset med rutchebane (Playhouse Frame CXL) og udvide legen med løb, klatre, rutche osv i takt med at børnene bliver ældre. Havelegehuset omfatter en kridttavle, hjørnepuder og låger i friske farver med specieltdesignede hjørnebeslag i legehus træ for ekstra sikkerhed for små hænder ved åbning og lukning. Det er det vi kalder "Grow with me"!

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).Jungle Gym er legetårn med rutschebane, der gør det let at klatre. Vi er specialist i klatrelegetøj og har 20 års erfaring samt med feedback og forbedringer er vi sikre, at alle og enhver kan samle det. Jungle Gym legetårn med rutschebane er adskilt og klar til at blive samlet med træ og alt du behøver for at det let kan samles.
Jungle Gym-legetårn med rutchebane er designet og fremstillet med stort omhu. Dine børns sikkerhed er meget vigtig for os. Alle produkter opfylder derfor de seneste europæiske krav. For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.
Læs mere om montage

Kontakt os

Copyright © 2017 Jungle Gym. All rights reserved.