Crazy Playhouse Climb

16.671,00 kr inkl. moms
SKU
830_140 - 830_251 - 850_230
På lager
Timber guide
Lokale butikker
Funktioner
SKU830_140 - 830_251 - 850_230
Bredde (cm)424
Længde (cm)463
Højde (cm)332
Vægt (kg)382
Antal platforme2
Størrelse platform ca.3.5 m²
Plattform height145 cm
Ståhøjde188 cm
AdvarslerKun til privat brug.
Kun til udendørs brug.
Maksimum brugervægt er 50 Kg.
Ikke egnet til børn under 3 år.
Velegnet til børn fra 3 til 10 år.
Maksimum antal børn er11
Montagezeit 2 Personen (Stunden)15
Garanti10 År
Testet om sikkerhed og kvalitetDEKRA
BrugsanvisningCrazy Playhouse (PDF)
Playhouse Frame CXL (PDF)
Climb Module (PDF)
Kompatibel medWavy Star XXL
TimberStolper ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brædder ca. 1,5 x 9,5 cm
Der følger kridttavle med legehuset i træ og rutschebane med skodder i friske farver med specieltdesignede hjørnesamlinger til legehuset, som er sikre for barnets hænder ved åbning og lukning. Her er legehuset i træ med rutschebane kan udvides med Jungle Gym Swing Module, Climb Module or Bridge Module. Grow with me! Climb Module giver en forskellig klatreudfordring på hver side og kombinerer leg med fysisk udfordring. Sættet er udformet som en "A-ramme" og indeholder et klatrenet og en stenmur. Climb Module er nemt at føje til et Jungle Gym-legetårn og inkluderer håndgreb, klatresten og klatrenet. Vælg en gynge som tilbehør til modulet for at skabe endnu flere legemuligheder.

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Læs mere om montage

Kontakt os

Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.