Crazy Playhouse CXL

12.721,00 kr inkl. moms
SKU
830_140 - 830_251
På lager
Timber guide
Lokale butikker
Legehuset med rutchebane holder mange år som ekstra legehus / legeplads for børn indtil 10 år.
Funktioner
SKU830_140 - 830_251
Bredde (cm)195
Længde (cm)463
Højde (cm)332
Vægt (kg)309
Antal platforme1
Størrelse platform ca.2.9 m²
Plattform height145 cm
Ståhøjde188 cm
AdvarslerKun til privat brug.
Kun til udendørs brug.
Maksimum brugervægt er 50 Kg.
Ikke egnet til børn under 3 år.
Velegnet til børn fra 3 til 10 år.
Maksimum antal børn er7
Montagezeit 2 Personen (Stunden)13
Garanti10 År
Testet om sikkerhed og kvalitetDEKRA
BrugsanvisningCrazy Playhouse (PDF)
Playhouse Frame CXL (PDF)
Kompatibel medWavy Star XXL
TimberStolper ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brædder ca. 1,5 x 9,5 cm
Der følger kridttavle med legehuset i træ og rutschebane med skodder i friske farver med specieltdesignede hjørnesamlinger til legehuset, som er sikre for barnets hænder ved åbning og lukning. Her er legehuset i træ med rutschebane kan udvides med Jungle Gym Swing Module, Climb Module or Bridge Module. Grow with me!

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Læs mere om montage

Kontakt os

Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.