Rutsjebaner

View as Grid List

12 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

12 Items

per page
Set Descending Direction

Jungle Gym rutsjebane

Jungle Gym-legetårnet eller legehuset er ikke komplet uden en rutsjebane. Denne rutsjebane er med til at skabe ekstra sjov i legen udendørs for børnene, for de kan ikke få nok af at gå op og ned igen og igen og igen. Udfordringen med at klatre i legetårnet og rutsjebane efterfulgt af glæden ved rutchebanen er en fantastisk oplevelse for dem. Den bølgeformede Jungle Gym rutsjebane er et herligt udendørslegetøj og passer godt til børns fantasi. Fylder den for meget i haven? Brandmandsstangen er mere kompakt men et sjovt alternatvi til rutsjebane.

Typer af rutsjebane

Jungle Gym har to størrelser. Afhængigt af typen af legetårn, som du vælger, vil en af disse rutsjebaner passer bedst. Den lille rutsjebane passer til legetårne med en platformhøjde på 125 cm. Den store rutsjebane passer til legetårne med platformhøjden 145 cm. En anden sjov funktion er muligheden for at montere haveslangen og lave rutschebanen om til en vandrutschebane!

Rutsjebane specifikationer

Jungle Gym-rutsjebane har blød bølgeformet overflade og fås i rød, gul, grøn eller lyserød. Den har høje skinner for sikker og let adgang og en flad bund, så man lander sikkert på fødderne. Der er specielle monteringsdele og jordspyd til rutsjebanei hvert Jungle Gym-kit. Denne rutsjebane er lavet af polyethylen med høj brudstyrke. Materialet er meget holdbart, falmer ikke og er UV-behandlet.

Mere sjov?

Vil du have mere sjov med dit legetårn? Climb Module og Bridge Module er en sjov udvidelse navnlig for børn, der kan lide at klatre i store sten og reb. Eller vil de hellere lege butik, legehus eller picnic med andre børn? Intet problem, for her er Mini Market Module, Picnic Module eller Playhouse Module perfekt til legetårnet. En anden populær udvidelse er Swing Module eller Balcony Module to der skaber en ekstra dimension i den lille have.
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.