Farm Fireman's Pole

9.544,00 kr
SKU
801_008 - 201_275
På lager
Udendørs leg har aldrig været sjovere med kravlemodellen i træ og alle de mange ekstrafunktioner og Fireman's Pole.
Funktioner
Bredde (cm)248
Længde (cm)218
Højde (cm)314
Testet om sikkerhed og kvalitetDEKRA
TimberStolper ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brædder ca. 1,5 x 9,5 cm
Maksimum antal børn er14
AlderVelegnet til børn fra 3 til 10 år. (max. 50 kg)
Montagezeit 2 Personen (Stunden)12
Antal platforme3
Størrelse platform ca.2.6 m²
Garanti2 År
BrugsanvisningJungle Farm, Fireman's Pole
Anbefalet sandca. 195 kg sand ikke givet (0.13m³)
Træmodellen er perfekt som legetårn til den store have. Den kombinerer mulighederne for at klatre, rutsche og lege og med lidt brandmandsoplevelse. Den har en stige og klatrevæg til Jungle Farm i to udgaver til de små. Sandkassen under tårnet er til alle mellem 3 og 10. Med det medfølgende PeekOscope™ kan man overvåge legeområdet uden at blive set. Jungle Gym Wavy Star Slide har ekstra vandslange.

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).Jungle Gym er legetårn med rutschebane, der gør det let at klatre. Vi er specialist i klatrelegetøj og har 20 års erfaring samt med feedback og forbedringer er vi sikre, at alle og enhver kan samle det. Jungle Gym legetårn med rutschebane er adskilt og klar til at blive samlet med træ og alt du behøver for at det let kan samles.
Jungle Gym-legetårn med rutchebane er designet og fremstillet med stort omhu. Dine børns sikkerhed er meget vigtig for os. Alle produkter opfylder derfor de seneste europæiske krav. For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.
Læs mere om montage

Kontakt os

Copyright © 2017 Jungle Gym. All rights reserved.