Jungle Peak

4.943,00 kr inkl. moms
SKU
801_300
På lager
Et gyngestativ med rutsjebane, som giver en fantastisk panoramaudsigt, med stige og rutsjebane for maksimal sjov og ballade.
Lokale butikker
More Information
SKU801_300
Bredde (cm)240
Maksimum antal børn er4
Vægt (kg)86
Højde (cm)221
Længde (cm)364
Kompatibel medWavy Star XL
Antal platforme1
Platformens højde125 cm
AdvarslerKun til privat brug.
Kun til udendørs brug.
Maksimum brugervægt er 50 Kg.
Ikke egnet til børn under 3 år.
Velegnet til børn fra 3 til 10 år.
Montagezeit 2 Personer (Stunden)4
Garanti10 År
Testet om sikkerhed og kvalitetDEKRA
BrugsanvisningJungle Peak (PDF)
træStolper ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brædder ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Peak trækker på mange forskellige kilder til stimulering og er dermed et gyngestativ med rutsjebane med mange muligheder. På bagsiden er der en stige, der fører op til en øvre platform med Safety Mesh for optimal sikkerhed for dette gyngestativ med rutschebane. Herfra er det ned ad bakke med den spændende og farvestrålende rutsjebane. Ved siden af kan børnene hænge ud eller tage en flyvetur på gyngestativ med rutschebane. Jungle Peak leveres med et gyngesæt, men det kan også skræddersys til netop dine behov med ekstraudstyr som f.eks. Monkey Bar.

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Læs mere om montage
Write Your Own Review
Du gennemgår:Jungle Peak
Din bedømmelse
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.