Jungle Peak

5.066,00 kr
SKU
801_300
På lager
Et gyngestativ med rutsjebane, som giver en fantastisk panoramaudsigt, med stige og rutsjebane for maksimal sjov og ballade.
Funktioner
Bredde (cm)240
Længde (cm)364
Højde (cm)221
Testet om sikkerhed og kvalitetDEKRA
TimberStolper ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brædder ca. 1,5 x 9,5 cm
Maksimum antal børn er4
AlderVelegnet til børn fra 3 til 10 år. (max. 50 kg)
Montagezeit 2 Personen (Stunden)4
Garanti2 År
BrugsanvisningJungle Peak
Jungle Peak trækker på mange forskellige kilder til stimulering og er dermed et gyngestativ med rutsjebane med mange muligheder. På bagsiden er der en stige, der fører op til en øvre platform med Safety Mesh for optimal sikkerhed for dette gyngestativ med rutschebane. Herfra er det ned ad bakke med den spændende og farvestrålende rutsjebane. Ved siden af kan børnene hænge ud eller tage en flyvetur på gyngestativ med rutschebane. Jungle Peak leveres med et gyngesæt, men det kan også skræddersys til netop dine behov med ekstraudstyr som f.eks. Monkey Bar.

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).Jungle Gym er legetårn med rutschebane, der gør det let at klatre. Vi er specialist i klatrelegetøj og har 20 års erfaring samt med feedback og forbedringer er vi sikre, at alle og enhver kan samle det. Jungle Gym legetårn med rutschebane er adskilt og klar til at blive samlet med træ og alt du behøver for at det let kan samles.
Jungle Gym-legetårn med rutchebane er designet og fremstillet med stort omhu. Dine børns sikkerhed er meget vigtig for os. Alle produkter opfylder derfor de seneste europæiske krav. For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.
Læs mere om montage

Kontakt os

Copyright © 2017 Jungle Gym. All rights reserved.