Jungle Playhouse

4.302,00 kr inkl. moms
SKU
830_150
På lager
Et hyggeligt legehus i træ til haven, der passer perfekt til små Jungle Gym-opdagelsesrejsende.
Lokale butikker
More Information
SKU830_150
Bredde (cm)149
Maksimum antal børn er4
Vægt (kg)122
Højde (cm)164
Længde (cm)158
Ståhøjde165 cm
AdvarslerKun til privat brug.
Kun til udendørs brug.
Maksimum brugervægt er 50 Kg.
Ikke egnet til børn under 3 år.
Velegnet til børn fra 3 til 10 år.
Montagezeit 2 Personer (Stunden)4
Garanti10 År
Testet om sikkerhed og kvalitetDEKRA
BrugsanvisningJungle Playhouse (PDF)
træStolper ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brædder ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Playhouse er et legehus i træ og første trin i den enestående 'Grow with me!'-proces. Den sikrer evnen til at stimulere fantasien hos små børn gør Jungle Playhouse ideelt til børn der endnu ikke er klar til de mere avancerede legeredskaber med legehus i træ. Efterhånden som dine børn bliver ældre, kan Jungle Playhouse udvides til et Jungle Playhouse L eller XL, så det passer til deres behov. Dette udendørs legehus i træ omfatter specialdesignede skodder med afrundede hjørner og specielle hjørnepuder samt en kulørt overflade. Børnene kan tegne kruseduller og skrive beskeder på tavlen, der hænger på forsiden.

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Læs mere om montage
Write Your Own Review
Du gennemgår:Jungle Playhouse
Din bedømmelse
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.