Jungle Playhouse L

10.102,00 kr
SKU
830_150 - 830_252
På lager
Et hævet legehus på et kraftigt træfundament, komplet med stige og rutsjebane til legehuse.
Funktioner
Bredde (cm)249
Længde (cm)310
Højde (cm)290
Testet om sikkerhed og kvalitetDEKRA
Kompatibel med1-Swing Module, 2-Swing Module, Climb Module
TimberStolper ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brædder ca. 1,5 x 9,5 cm
Maksimum antal børn er7
AlderVelegnet til børn fra 3 til 10 år. (max. 50 kg)
Montagezeit 2 Personen (Stunden)8
Antal platforme1
Størrelse platform ca.2.5 m²
Garanti2 År
BrugsanvisningJungle Playhouse, Playhouse Frame L
Jungle Playhouse L er et trælegehus som kombinerer den hjemlige luksus i legehuse med den dynamiske aktivitet på et klatrestativ. De smarte udendørs legehuse er andet trin i den enestående 'Grow with me!'-proces. Klatrestativet har en stige på bagsiden og en smart rutsjebane på forsiden, der indbyder til en konstant strøm af besøgende. Sikkerhedsudstyret i legehuse omfatter særlige hjørnepuder, og børnene kan udforske deres kreativitet på tavlen.

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Læs mere om montage

Kontakt os

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.