Jungle Swing 250 cm

3.084,00 kr inkl. moms
SKU
801_602
På lager
De populære gynger er obligatorisk for alle børn, der kan lide at gynge.
Lokale butikker
More Information
SKU801_602
Bredde (cm)270
Maksimum antal børn er2
Vægt (kg)54
Højde (cm)247
Længde (cm)286
AdvarslerKun til privat brug.
Kun til udendørs brug.
Maksimum brugervægt er 50 Kg.
Ikke egnet til børn under 3 år.
Velegnet til børn fra 3 til 10 år.
Garanti10 År
Testet om sikkerhed og kvalitetDEKRA
BrugsanvisningJungle Swing (PDF)
træStolper ca. 7 x 7 cm
Reglar ca. 3,5 x 5,5 cm
Brædder ca. 1,5 x 9,5 cm
Gynger er ideel til social leg. Det bidrager til at udvikle koordinering og bevægelse og styrker arme og benmuskler. Gynger omfatter Swing Seat og Monkey Bar, patentbeskyttede forbindelsesbeslag, jordspyd, bolthætter og venneinvitationskort. Tilbehøret kan let udskfites fx med Twist Disk, Ring Trapeze, Rope Ladder, Climbing Rope eller Sling Swing til din personlige børnegynge. Tilbehøret kan let udskfites fx med Twist Disk, Ring Trapeze, Rope Ladder, Climbing Rope eller Sling Swing til din personlige gynger.

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Læs mere om montage
Write Your Own Review
Du gennemgår:Jungle Swing 250 cm
Din bedømmelse
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.