Om Jungle Gym

Om Jungle Gym

Vi er eksperter i eventyrlige, stimulerende og sjove udendørs legesystemer. Vi har produceret legeredskaber i træ i næsten to årtier, og vi tilbyder et bredt sortiment af legetårne, moduler, tilbehør m.v.

Jungle Gym er kendt som Europas førende producent af sikre udendørs legeredskaber. Vores produkter opmuntrer børnene til at klatre, gynge og rutsje på sikre legesystemer i sikre omgivelser.

Jungle Gym-kataloget indeholder et stort udvalg af legetårne og tilbehør, der stimulerer udviklingen af en lang række fysiske og mentale færdigheder. Gennem alt fra taktiske problemløsningsudfordringer til balancetræning og behændighedsøvelser kombineres sjove legeoplevelser med lærerige erfaringer på en legeplads fra Jungle Gym. Børn leger bedre, når deres fantasi, kreativitet, bevægelse, koordinationsevne og styrke stimuleres.

Visionen Jungle Gym

Jungle Gym's primære målsætning er at designe, fremstille og markedsføre udendørs legeredskaber, der vidner om en innovativ tilgang til leg. For os betyder det, at vi producerer legesystemer, der sætter familiesjov, sikkerhed og stimulering i første række.

Vores team af dygtige designere prioriterer sikkerhed frem for alt. Takket være vores samlede viden og erfaring har vi kunnet skabe en enestående samling af Jungle Gym-legesystemer, der er i stand til at opfylde ethvert barns individuelle behov.

Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.