Roof Tarp Barn

214,90 kr
SKU
202_813
På lager
Solskærmen passer til Jungle Gym Barn med den blå himmel udenfor og de junglegrønne farver indenfor.
Funktioner
Bredde (cm)57
Længde (cm)171
Garanti2 År
Kompatibel medJungle Barn
FarveBlå
Vores stærke Jungle Gym tag kan efterlades ude hele året uden problemer, uanset hvor du bor.Solskærm til Jungle Gym BarnFalmer ikke og skifter ikke farveNy stærk facon der holderVarmeforsegling mod revner og slitageAluminiumdesign gør det let at sætte fastJungle Gym-tag med autentisk patchMonteringsbeslag medfølgerFor at være sikker og ved stærk vind anbefaler vi at opbevare Jungle Gym taggardinet indendørs.

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Læs mere om montage

Kontakt os

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.