Rope Locks 2x

67,65 kr
SKU
201_400
På lager
God og sikker måde til at tilslutte gyngerebet med kroge (LS eller BT) og tilbehør.
Funktioner
Vægt (kg)0.078
Garanti2 År
Kompatibel med1-Swing Module, 2-Swing Module
FarveBlå
Med de runde kan du justere gyngen til den rette højde. Spidsen af rebet passer til de rillede dele af RopeLocks™. Tilsammen roterer de glidende i krogene, mens du gynger. Tilbehøret er UV- og vejrbestandingt og hårdført og meget pålideligt. Det er lavet af kvalitetsnylon og der følger allerede et sæt med hvert Jungle Gym Swing Seat.Sæt med 2

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Læs mere om montage

Kontakt os

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.