Sikkerhed og Kvalitet

Lovgivning Legetårn Jungle Gym

Vores suveræne design lægger meget stor vægt på dine børns sikkerhed. Alle vores produkter er udviklet under nøje iagttagelse af de seneste europæiske retningslinjer for sikkerhed (EN 71-1,-2,-8 & -9), der kan downloades som pdf-fil på vores website. Vi er også medlem af den Europæiske Komite for Sikkerhedskrav til Legetøj.

Materialer Jungle Gym Legetårn

Alle sæt leveres med specialudviklede komponenter med henblik på at maksimere produktsikkerheden. Elementer som kapper til at dække skruehoveder, Bumper Pad, Safety Ball (eller Safety Mesh), håndgreb og orankringer er standardelementer i legesystemspecifikationerne, så du kan føle dig tryg, og dit barn kan lege frit. Vores solide strukturer er vejr- og UV-bestandige og har afrundede kanter og hjørner. Vi anvender altid materialer og overflader, der er skånsomme for børnenes hænder og giver et godt greb.

Hvert Jungle Gym-sæt indeholder også et omfattende monteringssæt med værktøj, samlebeslag, bor, bits og andre nødvendige dele. Takket være de enkle, klare anvisninger kan samlingen af legesystemet blive til en fornøjelig familieaktivitet. Opsætningen er nem, og når du er færdig, kan du bruge de vedlagte Jungling Cards™ til at invitere vennerne over og deltage i børnenes nye eventyr.

Drift og vedligeholdelse

Vores Jungle Gym-legesystemer er et slidstærkt og tilpasningsvenligt supplement til dit barns legemiljø. Følg vores enkle forslag for at få mest muligt ud af din investering:

  • Vi anbefaler, at legesystemet bygges af fyrretræ, da dette er ekstremt pålideligt, nemt at arbejde med og nemt at udskifte.
  • Vi anbefaler også, at du enten vælger en type fyrretræ, der er naturligt modstandsdygtig over for insektangreb og råd, eller bruger trykimprægneret fyrretræ.
  • Sørg for at kontrollere, at tømmeret er fri for store knaster.
  • Det vil også gøre alting nemmere, hvis du køber tømmer, der er slebet og høvlet på alle fire sider.
  • For at kunne etablere et sikkert og fuldt funktionelt legesystem bør du sikre, at målene på dit tømmer ligger inden for de tolerancer, der er anført på produktsiderne.

Følg de sikkerhedsinstruktioner, der følger med Jungle Gym-sættet. Garanti: 2 år

Sikkerhedsinstruktioner

 

        Safety And Quality Logo

Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.