Twist Disk Kit

223,00 kr
SKU
250_05x
På lager
En enkelt udformet gynge med mange muligheder for fantasifulde lege i haven.

Inkluderet: Gyngekroge
Funktioner
Vægt (kg)0.845
FunktionerHDPE
Swing Rope: 500 cm, ø10 mm, Polyester/ splitfilm core
Swing hook: Steel, Chrome III
Hang connector: Nylon
Bredde (cm)ø27.5
InklusiveTwist Disk
Swing Rope
Swing Hook LS
Hang Connector
Garanti2 År
BrugsanvisningTwist Disk
Kompatibel med1-Swing Module, 2-Swing Module
Twist Disk er en enkel og spændende variation over den traditionelle gynge med en lidt anderledes siddeplacering. Twist Disk er fremstillet i junglegrøn med et abehoved med et reb fastgjort i midten. Gyngen giver barnet lejlighed til at udfordre balanceevnen på en ubekymret og sjov måde.Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Materialeinformation

Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Vi bruger altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige.

Overfladens art

Placer legesæt på en ikke asfalteret stabilt underlag, såsom græs eller et fast lag af sand. Sikkerhedszonen strækker sig 200 cm ud fra legepladsen til alle sider. Anbring et absorberende underlag af materiale, f.eks: græs eller dybde på mindst 50 cm træflis, fint grus, groft sand eller træspåner.

Plejeinstruktioner

For at garantere sikkerheden af legetårnets brugere, skal det underkastes sikkerhedskontrollen, beskrevet i manualen, en gang i begyndelsen af hver sæson og to gange om måneden i løbet af brugssæsonen.

Advarsler

Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år. Maksimum antal brugere (se funktioner).For ekstra sikkerhed har det uafhængige testfirma Dekra omhyggeligt undersøgt og tildelt alle Jungle Gym produkter og monteringsvejledninger et GS-certificate. Det betyder, at de er sikre, at både personer med og uden erfaring kan samle det, så det opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Læs mere om montage

Kontakt os

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.