Blog

 1. Hy-Slide | Hy-land

  Hy-Slide | Hy-land

  Each Hy-land Project comes with a Hy-Slide™ in a green polyethylene or steel version. Both slides are designed for use in public areas such as restaurants, hotels, day care centres, sport clubs, camp sites and guarantee safe playtime because of their EN 1176 certification. The Hy-Slides™ have a smooth sliding surface, high rails to ensure an easy and safe entry, and they have a flattened bottom to help children to land safely on their feet.

  Read more »
 2. Sikkergedsubstruktioner

  Sikkergedsubstruktioner

  Jungle Gym®-samlesættet omfatter specielt udviklede dele, som er designet med stor vægt på børnenes sikkerhed. Delene har ingen skarpe hjørner eller fremstående dele og er endvidere modstandsdygtige over for al slags vejr. Udstyret er godkendt efter EU-standarden for legepladser til privat brug, EN 71-1,-2,-3,-8 & -9, forudsat at legepladsen samles og anvendes i overensstemmelse med denne vejledning. Følg derfor nøje vejledningen, og ændr ikke på designet.

  Advarsler. Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Maksimum brugervægt er 50 Kg. Ikke egnet til børn under 3 år. Velegnet til børn fra 3 til 10 år.

  Read more »
 3. Modules

  Modules

  Jungle Gym Moduler gør det muligt at udvide legepladsen hurtigt og nemt, f.eks. med en gynge. Skab endnu større klatreglæde med en klatrevæg på et af tårnene.

  Read more »
 4. Kontrol of vedligeholdelse

  Kontrol of vedligeholdelse

  Af sikkerhedshensyn skal legepladsen kontrolleres ved ibrugtagning og derefter to gange om måneden i sæsonen. Kontrollen skal omfatte nedenstående punkter. Hvis der ikke foretages vedligeholdelseskontrol med jævne mellemrum, kan dette aktivitetslegetøj tippe eller på anden måde udgøre en fare for omgivelserne.

  Vigtige trækomponenter

  • Undersøg legepladsen for splinter og eventuelle fejl i konstruktionen.
  • For at beskytte træværket og undgå revner og råd som følge af fugt anbefales det, at der jævnligt vedligeholdes med træbeskyttelse. Dette gælder også imprægneret træ. Det er kundens ansvar at vedligeholde træværket. Anvend ikke maling eller an den behandling, der kan gøre overfladen glat.

  Read more »
 5. Legetårn & Legehuse

  Legetårn & Legehuse

  Med et Jungle Gym legetårn er du sikker på sjov udendørs leg i mange år. Alle legetårne kan udvides og tilpasses individuelle kundeønsker ved hjælp af et bredt sortiment af moduler og ekstra tilbehør. Der findes tårne til enhver smag; fantasi, ønske, plads og økonomi. Der er altid mulighed for at udvide legetårnet senere, så legetårnet kan udvikle sig sammen med dit barn. Samlesættet leveres inklusiv herligt tilbehør såsom Jungle Gym Flag, Jungle Gym Logo ID og Jungling Cards, som børnene kan bruge til at invitere deres venner med. Til de fleste tårne medfølger allerede sjovt tilbehør som f.eks. rat, talerør, klatretov, bord-/bænksæt, telefon og stjernekikkert.

  Read more »
 6. Pressemeddelelse Jungle Gym: Nye moduler til Jungle Gym legetårne ”Boat” & ”Train” Module

  Pressemeddelelse Jungle Gym: Nye moduler til Jungle Gym legetårne ”Boat” & ”Train” Module

  Amsterdam, November 2013 - I foråret 2014 introducerer Jungle Gym to nye og super eventyrlystne moduler til den i forvejen brede serie af legetårne og moduler nemligt ”Boat” og ”Train” modulerne. Disse moduler giver dig mulighed for at omdanne din favorit legetårn til en realistisk båd eller et tog.

  Gå ombord på Jungle Boat med de hårde pirater, marinesoldater eller krydstogtpassagerer og oplev det bedste eventyr på havet. Alle fremtidige togførere, rejsende, cowboys og indianere foretrækker en spektakulær togtur gennem ørkenen eller junglen med Jungle Train. De mest spændende klatremuligheder, bedste udsigtspunkter, bedste ror og hurtigste tog sørger for, at alle sanser bliver stimuleret, og at ethvert barn ikke kan vente med at lege. Med disse nye Jungle Gym moduler, er der garanteret sjov for familien i mange timer!

  Read more »
Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.